Bucketlist #1

Hey hipsters ❤

Vandaag weer een nieuwe post, met een nieuwe serie; bucketlist. Waarschijnlijk weten jullie wel wat een bucketlist is, maar voor degene die het niet weten; het is een lijst met allemaal dingen die je nog wilt doen voordat je dood gaat. Normaal maak je zo’n lijst als je te horen krijgt dat je binnen een bepaalde tijd gaat overlijden. Ik maak deze lijst gewoon zodat ik allemaal leuke ideeen heb om te doen. Er komen nog meer delen aan, in deze post 10 leuke ideeen.

  1. Pancake art maken. Dit zie ik altijd op Youtube of op blogs. Superleuke figuurtjes maken met pannenkoekmix! Wel even oefenen, maar dan heb je ook wat.
  2. Een waterballon van een hoog gebouw gooien. Deze kan ik ondertussen van mijn bucketlist afstrepen. In de zomer gingen we op zoek naar een hoog gebouw, maar helaas konden we daar makkelijk in of we konden het niet naar beneden gooien. Uiteindelijk stonden we in een bejaardentehuis op 3 meter hoogte haha. Goed genoeg ;).
  3. Meedoen aan de color run. Ondertussen heb ik dit ook gedaan en het was ontzettend leuk om te doen! Echt een aanrader, vooral ook bij de afterparty blijven! Ik heb trouwens meegedaan aan de color run in Dordrecht.
  4. Naar Disneyland Parijs. Ik ben al een keer in Disneyland Parijs geweest, toen ik 9 jaar was, maar het was zo leuk dat ik echt nog een keertje wil. Misschien kinderachtig, maar: You’re never too old for Disney :).
  5. Naar Dordrecht pennyboarden. Voor mij is het ongeveer driekwartier naar Dordrecht fietsen. Helemaal naar Dordrecht pennyboarden was dus echt een uitdaging, maar het is in 2 uur gelukt.
  6. Het Noorderlicht zien. Overal op internet zie je prachtige foto’s van het Noorderlicht, dus dat zou ik supergraag willen zien.
  7. Bij Happy Itally eten. Check, already done. Ik heb er 1 keertje gegeten, alleen toen zat ik zo vol dus de pizza Nutella kon ik echt niet meer opeten, maar dat komt vast nog wel goed.
  8. Een vulkaan bezoeken. Hoe tof is dat? In klas 5 ga ik naar Rome en als het weer goed is gaan we naar de Vesuvius, dus ik hoop dat ik dit dan ook van mijn bucketlist kan afstrepen.
  9. Polaroid foto’s maken. Voor mijn verjaardag heb ik een polaroid camera gekregen, dus die heb ik al een aantal keer gebruikt. Binnenkort komt er ook een review over de camera op mijn blog.
  10. Figurant zijn in een film/serie. Een standaard bucketlist idee, maar zo leuk om te doen! Het lijkt me wel heel gek om jezelf dan terug te zien.

x Happy Little Hipster

(aka internet princess)

17 gedachtes over “Bucketlist #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s